Wat heb je nodig in een mancave?

Lekker eten en drinken

Wat heb je nodig in een mancave?

Je eigen mancave, misschien is het altijd al een droom van je geweest, maar nu heb je er eindelijk de ruimte voor. Een goed moment om eens na te gaan wat je er zoal voor nodig hebt om hem goed in te richten. Bedenk je ook of het misschien leuk is om dat samen met vrienden te doen. Je gaat er tenslotte vaak samen chillen en dan is het ook leuk om samen aan deze plek te werken. We hebben daarom wat leuke ideeën voor je, en dan kun je zelf kijken wat er bij je past en het uitvoeren.

 

Wat hang je zoal aan de muur?

Wat vind je leuk om te doen? Dit mag uiteraard tot uiting komen in je mancave. Denk bijvoorbeeld aan auto’s, motoren, vissen of een andere hobby van je, skaten misschien? Je zou items daarvan op kunnen hangen aan de muur of foto’s, zo zijn de muren in ieder geval niet meer saai.

 

Bar, krukken en drank

Een leuke bar, misschien zelf maken van mooi oud hout? Je zou het eventueel kunnen schilderen, in de kleuren die bij je passen. Maar zorg ook dat er genoeg glazen en drank geplaatst kunnen worden, zodat je voorlopig niet zonder zit! Mooie krukken erbij en je gaat de avonden samen goed doorkomen. Wellicht nog een koelkast, want in de zomer is het drinken natuurlijk snel lauw/warm!

 

Drinken en spelletjes

Lekker een biertje drinken en een spel spelen, dat is wat je in iedere mancave sowieso wil kunnen doen. Maar heb je dan ook gedacht aan een beerpong tafel? Maar ook pokeren en poolen zijn populair en wil je vast en zeker terug laten keren in je eigen mancave. Richt het allemaal goed in, zodat je overal ruimte voor hebt en zoveel mogelijk leuke items kwijt kunt waar je samen van gaat genieten.   

 

Gadgets plaatsen

Heb je leuke gadgets kunnen scoren? Of leuke items van de vriendengroep of mooie herinneringen aan weekendjes of vakanties samen weg? Een goed moment om het allemaal terug te laten keren op een plaats waar je samenkomt.